Hur går det till att studera på distans?

Allmän Behörighet Lågspänning ger dig rätt att som elinstallatör själv utföra eller ansvara för annan yrkesmans elinstallationer i alla typer av elanläggningar upp till 1000V.

Du har även rätt att starta ditt eget elföretag och utföra arbeten på uppdrag. Många företag vill att arbetsledare ska ha egen behörighet och det är också en förutsättning för att kunna delegera arbetsuppgifter kopplade till ansvaret.

Att behörigheten finns på rätt nivå i företaget är en kvalitetsfråga och därmed också en konkurrensfördel

ELEVPORTALEN

Elevportalen är ett centralt verktyg för alla våra elever. Där kan man som elev till exempel komma åt sin studieplan, göra en tenta eller lämna in en inlämningsuppgift.

Laborationer

I de kurser som kräver en eller flera laborationer så behöver inte våra elever åka någonstans för att kunna utföra dem. Vi postar nämligen ut all nödvändig utrustning som behövs för att göra labbarna på distans. Självklart skickar vi med en retursedel som våra elever använder när dem ska skicka tillbaka utrustningen.

Lärarstöd

Våra pedagogiska lärare med över 100års erfarenhet av elbranschen finns alltid tillgängliga för våra elever via mejl och telefon. Helger och kvällar studerar majoriteten av våra elever på så självklart är våra lärare också tillgängliga då med.

Intagning

Eftersom alla våra elever studerar själva så har vi inga speciella intagningsperioder, utan vi har löpande intagningar och starter i alla våra kurser. Detta ger dig som elev frihet att starta din utbildning när det passar dig.

Att börja studera hos oss

För att börja studera hos oss kan du antingen göra en kursanmälan på vår hemsida men det går också bra att ringa eller mejla oss.

När vi sedan fått in kursanmälan så skickar vår ekonomiavdelning ut fakturan ,eller vid delbetalning, startavgiften och när den är betald så mejlar vi ut all nödvändig information som man som elev behöver för att komma igång med sin utbildning.